Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

75 jaar bevrijding

Speciale vlaggen voor vrijheid en het Rode Kruis in tijden van quarantaine!

Bevrijdingsdag is een dag die wij nooit mogen vergeten en helemaal niet in deze tijd, waarin we zelf ervaren wat ‘beperkte’ vrijheid met ons doet. De Veluwse Vlaggen Industrie heeft daarom, in samenwerking met het Apeldoorns Bevrijdingsfestival, een actie in het leven geroepen ‘vlaggen voor vrijheid in tijden van quarantaine’.

Juist nu de maatschappelijke betrokkenheid groot is en we als samenleving naar elkaar toe trekken willen we graag maatschappelijke hulp en respect met elkaar combineren. De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan het Rode Kruis.

75 jaar vrijheid vlaggen
Apeldoornse Bevrijdings vlaggen
Canadese vlaggen

 

Het is dit jaar alweer 75 jaar geleden dat Apeldoorn en daarmee Nederland werd bevrijd in de Tweede Wereldoorlog. Ook Apeldoorn had mooie evenementen op de planning staan om onze bevrijding te gaan vieren, zoals het Apeldoornse Bevrijdingsfestival, de opening van de Canadian walk, het Canadees Bevrijdingsfestival en de herdenking bij het sluisje. Dit is nog maar een kleine greep van de activiteiten die gepland stonden en helaas kunnen deze door de wereldwijde pandemie geen doorgang vinden.

Het doel van de actie ‘vlaggen voor vrijheid in quarantaine’ is om in Apeldoorn, in de periode van 17 april t/m 5 mei, zoveel mogelijk de unieke bevrijdingsvlag uit te hangen. Op deze manier kunnen we toch extra stil staan bij de 75 jarige bevrijding van Apeldoorn en Nederland.

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com