Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Let's Beat the Bag

Donderdag 25 januari 2018

In de wereld van de vlaggen en bedrukt textiel hebben onze producten vaak een kort leven. Voor sommige evenementen of festivals hangen onze met zorg gemaakte vlaggen maar een dag te shinen, en worden ze vervolgens in de prullebak gegooid. Eeuwig zonde, vinden wij. Maar helaas kunnen we de vlaggen niet opnieuw door de printer halen om ze een nieuw leven te bieden, of toch wel?

Zo hebben wij onlangs een partnerschap met Beat the Bag. Dit is een project van upcycle bedrijf VerdraaidGoed. Zij zetten waardeloos materiaal om in schitterend nieuwe producten. In dit geval, tasjes! En dat geeft ons een verdraaid goed gevoel! :)

Gemiddeld gebruikt een Nederlander 4 a 5 plastic tassen per week. Dat zijn al snel 230 per jaar, en vaak belanden al deze tasjes na eenmalig gebruik al bij het afval. Bij het steunen van Beat the Bag lever je een bijdrage aan het verminderen van het gebruik van de plastic tas. Tevens red je zo'n 1m² resttextiel van de afval bak en zorg je voor 30 minuten werk per tas door een Nederlander met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Als vlaggen producent vinden wij dit een schitterend sociaal initiatief en staan wij graag onze rest stof af om onze producten een nieuw leven te geven. Wilt u ook uw rest textiel of vlaggen afstaan? Kijk dan op www.beatthebag.com

Nieuwsoverzicht

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com