Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Alles wordt genaaid!

Woensdag 21 februari 2018

Apart van het printen, fixeren, en op maat snijden van onze doeken en vlaggen wordt ook alles bij de Veluwse Vlaggen Industrie genaaid. Ofwel geconfectioneerd.
Op onze eigen confectie afdeling waar 2 medewerkers dagelijks alle spoedbestellingen afwerken, werken we ook met externe medewerkers. Alle hands aan dek om uw bestelling kwalitatief sterk en mooi afgewerkt te leveren.

Het word in het productie proces vaak over het hoofd gezien maar is eigenlijks de belangrijkste schakel wat betreft de levertijd. De meeste tijd zit hem in het confectioneren van alle vlaggen. En geloof ons, Dat is niet omdat onze mederwerkers niet snel in hun werk zijn, er vliegen namelijk gemiddeld per week een 400 a 500 vlaggen, banieren, spandoeken en of peesdoeken voorzien van een mooi stiknaadje de deur uit. Touché!

Een groot voordeel aan onze eigen confectie atelier is dat de mogelijkheden voor u als klant bijna onbeperkt zijn, en afwerkingen die we nog niet kennen willen we graag samen met de klant bekijken en proberen. Mede hierdoor zijn onze confectie medewerkers zowel intern als extern ware specialisten in hun vak en daar zijn we super trots op!

Nieuwsoverzicht

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com