Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Hup Holland Hup!

Maandag 05 februari 2018

Aanstaande vrijdag is de openingsceremonie van de Olympische winterspelen in PyeongChang. Voor veel sporters is dit de uitgelezen kans om het hoogst haalbare podium te betreden op zijn of haar onderdeel. Bij ons leeft de sport binnen het bedrijf, zo hebben we in de productie ruimte vele sporten die jaarlijks passeren. Zo blijven onder andere het WK, EK, Tour de France, Giro d'Italia en de Olympische Spelen zeker niet onopgemerkt, en wordt de vlag vaak even opzij gelegd als de presentator zijn stem verheft.

Dit jaar tijdens de Olympische winterspelen willen wij onze Nederlandse helden een steuntje in de rug te geven doormiddel van onze eigen aanmoedig vlaggen. Deze zullen vanaf 9 t/m 25 februari wapperen in onze masten.

Zelf bedrijven wij ook top sport binnen het bedrijf. Zo hebben wij onze eigen VK (vlag kampioenschappen) in verschillende onderdelen. Vlag vouwen, vlag snijden, vlag naaien en reststof werpen lopen veelal uit in de meest bloedstollende duels.

 

Nieuwsoverzicht

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com