Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Vlaggenmasten

Stel zelf uw stormvaste vlaggenmast samen

Hijs de vlag in uw eigen vlaggenmast! Met een aluminium mast van Vlaggen.com bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en heeft u altijd de mast die bij uw wensen past. Via onze website kunt u de vlaggenmast zelf samenstellen, door bijvoorbeeld de materiaalsoort, vorm en accessoires te kiezen. U heeft de mast altijd snel in huis, wij hanteren namelijk een korte levertijd van maximaal vijf werkdagen. Desgewenst kunnen we de mast ook voor u plaatsen.

Stormvast vlaggenmasten     Cilindrische en conische vlaggenmasten    Diverse opties, zoals draaitop en uithouder

 

NB. Momenteel ontwikkelen wij een handige module waarmee u eenvoudig uw eigen vlaggenmast kunt samenstellen. Totdat de module gereed is kunt u een offerte aanvragen of uw wensen telefonisch met ons bespreken.

    Vraag een offerte aan                                                              Bel: 055 - 522 32 08

 

Online vlaggenmast kopen bij Vlaggen.com

Via onze website bestelt u eenvoudig uw ideale vlaggenmast. U heeft de keuze uit conische en cilindrische aluminium vlaggenmasten van diverse lengtes en diameters. Bovendien kunt u de mast eenvoudig uitbreiden met accessoires als kikkers, grond- of muurbevestiging en mastknoppen. De betaling geschiedt via iDEAL, creditcard, Bancontact of een bankoverschrijving en na ontvangst van uw betaling beginnen wij direct aan het samenstellen van uw vlaggenmast. Door onze grote voorraad kunnen wij binnen 5 werkdagen leveren, in de meeste gevallen zelfs sneller.


Presenteer uw vlag met de ideale vlaggenmast

Via een aantal eenvoudige stappen stelt u uw eigen vlaggenmast samen. Door de vorm, lengte en accessoires te kiezen, heeft u binnen 5 werkdagen uw gewenste mast in huis.

1. Vorm

De aluminium vlaggenmasten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk cilindrisch en conisch. Hieronder leest u wat de kenmerken en de verschillen tussen beide vormen zijn.

Cilindrische vlaggenmast

De diameter van een cilindrische vlaggenmast is over de gehele lengte even groot. Wij leveren deze masten met diameters van 60, 70 en 90 millimeter. Een mast met cilindrische vorm is vooral populair bij bedrijven; met zijn statige voorkomen is het een schitterend visitekaartje voor uw bedrijf. Voor het vlaggen met banieren is de cilindrische vlaggenmast zeer aan te raden.

 

 

Conische vlaggenmast

In tegenstelling tot de cilindrische mast, loopt de conische vlaggenmast taps toe: de voet van de mast is breder dan de top. De voetdiameter is minimaal 100 mm, de top van de mast minimaal 60 mm.

Deze mastsoort is populair bij zowel bedrijven als particulieren en wordt doorgaans gebruikt voor het ‘traditionele’ vlaggen met een reguliere vlag.

 

 

2. Lengte

Veluwse Vlaggenindustrie biedt vlaggenmasten van diverse lengtes aan. Zo voeren wij de volgende afmetingen:

 • 4 meter
 • 5 meter
 • 6 meter
 • 7 meter
 • 8 meter
 • 9 meter
 • 10 meter
 • 12 meter

 

Voor de ideale lengte van een vlaggenmast wordt vaak de stelregel gebruikt dat de mast ongeveer een meter tot een halve meter korter moet zijn dan de nok van het pand waar de mast bij komt te staan. Omdat wij veel aan particulieren verkopen, is de meest verkochte lengtemaat 7 meter. Dit komt omdat de meeste woonhuizen zo’n 8 meter hoog zijn.

Heeft u een hoger huis of een groot kantoorpand? Dan raden wij aan om een langere vlaggenmast neer te zetten, zodat deze niet te klein oogt naast uw pand. Bedenk tenslotte ook dat een langere mast vraagt om een grotere vlag. Daarmee behoudt u de verhouding tussen de mast en de vlag.

 

3. Diameter

Naast de vorm en lengte kunt u ook de diameter van de vlaggenmast kiezen. U heeft hierbij de keuze uit de volgende zeven diameters:

 • 60 mm
 • 70 mm
 • 80 mm
 • 90 mm
 • 100 mm
 • 120 mm
 • 135 mm

 

 

 

4. Accessoires

Met behulp van diverse accessoires stelt u eenvoudig de ideale vlaggenmast samen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een anti-diefstalkrans, kikkers, gewichten, koorden, mastknoppen, muurbeugels, kantelvoeten en uithouders. Een uithouder kan – in combinatie met een draaitop – de vlag volledig in de rondte laten draaien. De glijlager waarin de uithouder gemonteerd is, is onverslijtbaar, massief en onderhoudsvrij. Bekijk hier alle vlaggenmast onderdelen.

 

 

Transportkosten en plaatsing van de vlaggenmast

Transportkosten
Vlaggen.com rekent de volgende kosten voor het vervoeren van uw vlaggenmast (tot max. 8 meter):

Aantal vlaggenmasten

Transportkosten

1

€ 65,-

2

€ 70,-

3

€ 80,-

4

€ 85,-

5

€ 90,-

 

Plaatsing
Desgewenst kunnen wij uw vlaggenmast op de door u gewenste locatie plaatsen. Het tarief voor het plaatsen is € 250,- per mast. Wanneer u meerdere masten tegelijk op hetzelfde adres laat plaatsen, dan betaalt u voor de eerste € 250,- en voor iedere volgende € 95,-.

Onderhoud

De vlaggenmasten in ons assortiment worden geëxtrudeerd uit één stuk zeer hoogwaardig aluminium. Dit is een geavanceerd productieproces dat ervoor zorgt dat het profiel van de mast geheel glad is, waardoor het onderhoudsvrij is. Wel raden we aan om de mast minimaal een keer per jaar schoon te maken, zodat deze weer representatief is. Het is tenslotte wel het opvallende visitekaartje van uw bedrijfspand of woning.

 

Garantie

Wij staan geheel achter onze vlaggenmasten en garanderen u dan ook de beste kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 jaar garantie op aluminium cilindrische vlaggenmasten en 15 jaar op de conische masten van aluminium. De mastaccessoires zijn voorzien van een garantietermijn van 2 jaar.

Garantievoorwaarden

De garantietermijn voor vlaggenmasten geldt alleen bij een breuk van de mast. Voorwaarde is wel dat u de vlag uit de mast haalt bij windkracht 8 of hoger. Heeft u dit niet gedaan, dan is Veluwse Vlaggenindustrie niet verantwoordelijk voor eventuele schade, breuken of scheefstand van de mast. De reparatie- en/of herstelkosten zijn dan voor uzelf. Uiteraard adviseren we u in deze gevallen wel over de beste manier om de ontstane schade te herstellen.

 

Waarom een vlaggenmast bij Vlaggen.com bestellen?

 • Volledige productie in eigen huis
 • Vlaggenmasten binnen 5 werkdagen geleverd
 • Wij geven u graag een passend advies
 • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
 • Compleet assortiment aluminium masten

 

Klantenservice

Heeft u vragen over onze vlaggenmasten of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice: we helpen u graag verder! Bel 055 522 3208, stuur een mail naar info@vlaggen.com of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com