Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Vlaggenmasten

Door middel van diverse masten kunnen uw vlaggen of banieren gepresenteerd worden. Zo is er de traditionele manier door middel van hijsen, zie masten met kikker en koord. Ook kunnen de vlaggen gehesen worden bij een mast met een anti-diefstal systeem. Een andere optie is de mast met draaitop en uithouder. Op deze manier is uw banier altijd leesbaar, ook zonder wind.

Vlaggenmasten

Cilindrische vlaggenmasten hebben aan de voet eenzelfde diameter als aan de top. Stormvast conische vlaggenmasten hebben aan de voet een diameter van minimaal 100 mm, aan de top 60 mm. Stormvast aluminium vlaggenmasten worden naadloos uit één stuk zeer hoogwaardig aluminium geëxtrudeerd. Door een geavanceerd productieproces zijn de mastprofielen bijzonder stijf, volkomen glad en daardoor geheel onderhoudsvrij.

Baniermasten

Cilindrische vlaggenmasten hebben aan de voet eenzelfde diameter als aan de top. Stormvast conische vlaggenmasten hebben aan de voet een diameter van minimaal 100 mm, aan de top 60 mm.
Vlaggenmasten met draaitop en uithouder zijn bedoeld voor banieren met een open zoom. De uithouder draait 360º rond in een onverslijtbaar, massief, onderhoudsvrij glijlager. Stormvast uithouders zijn leverbaar voor banieren t/m een breedte van 150 cm.
Deze vlaggenmasten worden compleet geleverd met 4 flexibele clipringen, een staafgewicht en een mastknop naar keuze.

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com