Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie
LET OP: van 27 juli t/m 7 augustus zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Er vindt in deze periode geen productie plaats.

Meer vlaggen

Diverse soorten vlaggen met de beste prijs-kwaliteitverhouding koopt u bij de Veluwse Vlaggenindustrie. In ons assortiment vindt u tafelvlaggen, themavlaggen, vlaggen voor geslaagden, scheepsvlaggen, meerlandenvlaggen en effen vlaggen. Tevens bestelt u via onze webshop complete vlaggensets en onderdelen voor uw vlaggenmast.

Vlaggen kopen vanaf € 8,00           Groot assortiment vlaggen           Hoge kwaliteit: 115 gr/m2 glanspolyester


Overige vlaggen kopen

Effen vlaggen
Festivlag
Geslaagd vlaggen
Meerlanden vlaggen
Scheepsvlaggen
Sinterklaas vlaggen
Trots op de boer vlaggen
Vlaggensets

Online vlag bestellen

Via onze webshop bestelt u eenvoudig een vlag met een bepaald thema. Kies een categorie en zoek uw gewenste vlag. Met de knop ‘Bestellen’ plaatst u de vlag in de winkelwagen. Vul uw adresgegevens in en geef aan of we de bestelling moeten leveren of dat u de bestelling komt ophalen. Selecteer uw gewenste betaalmethode, controleer de gegevens en rond het bestelproces af door te betalen.

 

Geslaagd-vlaggen 

Is er iemand geslaagd en wilt u dit op een bijzondere manier vieren? De unieke geslaagd-vlaggen van Vlaggen.com geven dit heuglijke feit een nog feestelijker tintje. Ga voor een standaard ontwerp uit onze collectie of creëer zelf een vlag. Ga hiervoor naar de pagina Vlag bedrukken.

Meerlandenvlaggen  

De meerlandenvlaggen worden vaak gebruikt door restaurants, hotels en campings. Deze unieke vlaggen zijn bedrukt met de vlaggen van bekende landen, zoals Duitsland, Nederland, Italië, Spanje, Zweden, België en Griekenland. Met een meerlandenvlag kunt u bijvoorbeeld toeristen laten zien dat het personeel van uw horecagelegenheid meerdere talen machtig is.

Tafelvlaggen

Bij internationale vergaderingen en conferenties wordt vaak gebruikgemaakt van tafelvlaggetjes. Deze laten in één oogopslag zien waar de desbetreffende persoon vandaan komt. De tafelvlaggen zijn verkrijgbaar in alle nationaliteiten en uitvoeringen van Nederlandse provincies en gemeentes. Wilt u een tafelvlag met een eigen logo maken? Neem dan contact met ons op.

Themavlaggen 

In ons assortiment hebben we diverse vlaggen met thema’s, zoals vlaggen voor feestdagen, Sint en Piet-vlaggen, Start & Finish-vlaggen en vlaggen voor een pasgeboren jongen of meisje. Zelf een themavlag ontwerpen? Met onze ontwerpmodule creëert u eenvoudig zelf een bedrukte vlag.

Scheepsvlaggen

Heeft u een boot? Bestel dan de scheepsvlag ‘Geus’ van Vlaggen.com, als groet naar andere varende personen. In ons assortiment vindt u ook piratenvlaggen in vele afmetingen.

Effen vlaggen

Bent u op zoek naar een effen vlag? In ons assortiment vindt u standaard vlaggen in verschillende effen kleuren. Bestel bijvoorbeeld een effen rode vlag in de afmeting 220x300 cm of een effen blauwe vlag van 70 bij 100 centimeter.

Vlaggensets

Via onze webshop koopt u een complete vlaggenset. In het pakket zit de Nederlandse vlag, een bijbehorende oranje wimpel, een vlaggenstok met houder en een setje schroeven en pluggen. Zo bent u in één keer klaar en goed voorbereid voor bijvoorbeeld Koningsdag.

Vlaggenmast onderdelen

Om uw bestelling compleet te maken, bieden wij diverse onderdelen aan voor uw vlaggenmast. Zo bestelt u eenvoudig koord, mastknoppen, gewichten en andere producten om diefstal van uw vlag te voorkomen.

 

Extra service: uw vlag en onderdelen vakkundig geplaatst

Heeft u geen zin om zelf uw vlag te monteren of bent u hier niet zo handig in? Onze servicemonteurs helpen u graag bij het ophangen van uw vlaggen en het monteren van bijvoorbeeld vlaggenstokhouders. Meer weten? Bel dan met 055 522 3208 of stuur ons een bericht.

 

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com