Over de Veluwse Vlaggen Industrie

De Veluwse Vlaggen Industrie b.v., kortweg de VVI, is een producent en leverancier van vlaggen, spandoeken, banieren, beursdoeken, vlaggenmasten, vlaggenstokken alsmede alle bijbehorende onderdelen en accessoires. Er wordt geleverd aan overheden, bedrijven, verenigingen en particulieren.

De onderneming werd in 1952 te Apeldoorn gevestigd en begon met het bedrukken en confectioneren van vlaggen. De Veluwse Vlaggen Industrie is altijd zeer innovatief geweest en is zijn tijd ver vooruit gebleven. Zo werden er systemen en technieken bedacht om kleine oplages in zeefdruk economisch haalbaar te maken en paste het bedrijf als één van de eerste de digitale printtechniek toe voor de productie van vlaggen en andere doekproducten. Veel vlag-gerelateerde producten, zoals de cilindrische vlaggenmast en de rechthouder zijn afkomstig uit de keuken van de Veluwse Vlaggen Industrie. Om een optimale kwaliteit te waarborgen worden nog steeds nieuwe materialen en technieken uitgeprobeerd en toegepast.

Veluwse Vlaggen Industrie Over Ons

Compleet ontwerp in kleur

Dankzij de digitale techniek kan elke foto of zelfs het meest gecompliceerde full color ontwerp op polyester doek worden afgebeeld.
Zowel vanaf een digtaal bestand als vanaf een tekening, foto of desnoods een houten reclamebord.

Kwaliteit

Vlaggen zijn er in veel verschillende kwaliteiten.
De VVI levert er maar één: de beste.
Alle geleverde vlaggen zijn in de hoogste mate weer- en waterbestendig.

Deskundig advies

Wij geven u graag deskundig advies, zodat u het juiste materiaal krijgt om uw bedrijf of evenement de uitstraling te geven die het nodig heeft. De Veluwse Vlaggen Industrie beschikt over een complete digitale pre-press studio om uw idee of ontwerp om te zetten naar een optimale, kleurgecorrigeerde werktekening.

Ruwe schets

U heeft een logo, een schets of alleen maar een idee?
Geen nood, wij zetten uw gedachten om in een pakkend ontwerp en een perfekte werktekening.

Afwijkend formaat?

Van Madurodam-vlaggetje tot het gevelbehang voor een compleet flatgebouw.
U vraagt en wij draaien.

Aanvullende producties

Om een compleet assortiment aan vlagbenodigdheden te kunnen aanbieden zonder afhankelijk te zijn van andere producenten is de Veluwse Vlaggen Industrie in het begin van de jaren ’80 begonnen met de productie van vlaggenstokken, vlaggenmasten en mastvoeten. Hierin werden veel innovaties doorgevoerd. Met name draaitoppen en mastvoeten kregen daarmee een unieke kwaliteit.
Deze productielijn resulteerde in het ontstaan van de merknaam Stormvast©.

Klantvriendelijkheid

Service is één van de pijlers van de onderneming. Voor een groot deel is het succes hieraan te danken. De Veluwse Vlaggen Industrie streeft naar tevreden klanten.