Toont alle 5 resultaten

Gevelstokken

Om uw vlag goed op te hangen, heeft u een vlaggenstok nodig. Voor extra zichtbaarheid kiest u voor een mast. Op Vlaggen.com vindt u een groot aanbod vlaggenstokken, vlaggenmasten en de daarbij behorende accessoires. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook vlaggenstokhouders, vlaggenmasthouders, anti-diefstalsystemen en andere hulpstukken.

(5 reviews)
18.76

Gevelstokken

Flag clips

(3 reviews)
6.05

Accessoires

Handystick

(1 reviews)
39.25
(6 reviews)
15.13

Accessoires

Vlagcorrector

(1 reviews)
26.02

Online een vlaggenstok bestellen

Heeft u een vlag, maar nog geen vlaggenstok? Via onze webshop bestelt u eenvoudig een kwalitatief hoogwaardige vlaggenstok met de beste prijs-kwaliteitgarantie. Kies de vlaggenstok die u wilt en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Rond de bestelling af door uw persoonlijke gegevens in te vullen en de bestelling te betalen.

Vlaggenstokken

Vlaggen.com levert kwalitatief hoogwaardige aluminium en houten vlaggenstokken die in combinatie met vlaggenstokhouders zorgen voor een verzorgde uitstraling van de gevel van uw huis. De vlaggenstokken zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Vlaggenstokhouders

Met een vlaggenstokhouder kunt u uw vlaggenstok aan de muur bevestigen. Wij leveren vlaggenstokhouders voor vlaggenstokken van 18 mm en 30 mm doorsnede. De houders voor de stokken van 18 mm doorsnede staan in een hoek van 60°, terwijl de vlaggenstokhouders voor de 30 mm stokken in een hoek van 45° staan. In ons assortiment vindt u stokhouders van PVC, aluminium en gegalvaniseerd metaal.

Vlaggenmasten

Met een vrijstaande vlaggenmast in uw tuin of bij uw bedrijfspand valt uw vlag pas echt op. Bij Vlaggen.com leveren we masten in drie categorieën: Basic, Stormvast en Starmast. Afhankelijk van het type mast kunt u kiezen uit een cilindrische of conische mast van polyester of aluminium.

Vlaggenmasthouders

De Veluwse Vlaggenindustrie heeft al ruim 60 jaar ervaring met het plaatsen van vlaggenmasten. Met een speciaal ontwikkeld systeem – dat wij voeren onder de naam Stormvast – kunnen wij er bij plaatsing voor zorgen dat de mast zeer solide in de grond komt te staan. Dit is belangrijk, omdat er bij harde wind veel kracht op de voet van de mast komen te staan. U kunt bij plaatsing kiezen voor de volgende constructies:

  • Kantelblok
  • Nastelbare ankerkantelvoet
  • Grondkoker
  • Overschuifkoker
  • Buiskantelvoet
  • Nastelbare buiskantelvoet

Een vlaggenmast kan ook aan een muur gemonteerd worden. Met onze Stormvast muurbeugels garanderen we dat de mast stabiel bevestigd wordt en ook bij harde wind muurvast blijft zitten.

Accessoires

In ons assortiment vindt u handige accessoires en toebehoren voor uw vlaggenstok, zoals diverse mastknoppen, draaitoppen, gewichten, bevestigingsmaterialen, anti-diefstal voorzieningen en een handy stick. Dit hulpstuk maakt het heel eenvoudig om uw gevelvlag uit de houder te halen.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze vlaggenstokken of accessoires? Wij helpen u graag. Bel naar 055 522 3208 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.