Bestellen

Via onze vlaggenmodule stelt u gemakkelijk uw eigen bedrukte vlag samen. Kies uit diverse soorten vlaggen, afmetingen, materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden en lever de bronbestanden aan. De Veluwse Vlaggenindustrie personaliseert uw vlag en maakt deze volledig op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: u kunt de vlag bijvoorbeeld laten bedrukken met een logo, tekst of foto.

Bestel online een internationale vlag

Als u een vlag van een specifiek land wilt hebben, bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Kies de vlag en de afmetingen die u wilt, vul de benodigde persoonlijke gegevens in en rond het bestelproces af. Wij zorgen ervoor dat u de internationale vlag binnen drie werkdagen in huis heeft.

Online de Nederlandse vlag bestellen

Via onze webshop bestelt u eenvoudig een Nederlandse vlag van hoogwaardige kwaliteit. De vlaggen maken wij van het ijzersterke spunpolyster, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de vlag kapotgaat door het onvoorspelbare en soms slechte Nederlandse weer. In het assortiment vindt u de meest verkochte afmetingen van de nationale vlaggen, provincievlaggen en gemeentevlaggen:

70 x 100 cm
100 x 150 cm
150 x 225 cm
200 x 300 cm

Er bestaan veel verschillende afmetingen van vlaggen. De hoogte-en-breedte-verhoudingen van traditionele vlaggen wijken regelmatig af. De meeste vlaggen worden daarom tegenwoordig geproduceerd volgens een 2:3-verhouding om uniformiteit aan te brengen. De afmetingen 100 x 150, 150 x 225 en 200 x 300 cm komt u dan ook het vaakst tegen.

Online een vlaggenstok bestellen

Heeft u een vlag, maar nog geen vlaggenstok? Via onze webshop bestelt u eenvoudig een kwalitatief hoogwaardige vlaggenstok met de beste prijs-kwaliteitgarantie. Kies de vlaggenstok die u wilt en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Rond de bestelling af door uw persoonlijke gegevens in te vullen en de bestelling te betalen.