Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Franse vlag

Online de Franse vlag bestellen kan bij de Veluwse Vlaggen Industrie al vanaf € 7,-. Het vlaggendoek wordt gemaakt van het hoogwaardige glanspolyester, wat de vlag zeer duurzaam maakt. Als u de vlag van Frankrijk vandaag voor 15:00 uur bestelt, hangt deze binnen drie werkdagen al te wapperen in de wind. Spoedopdrachten zijn mogelijk in overleg en kunnen we doorgaans binnen 48 uur leveren.

Franse vlag kopen vanaf € 7,-     Binnen 3 werkdagen in huis  Spoedopdrachten: binnen 48 uur   Gemaakt van duurzaam glanspolyester


Bekijk ons assortiment Franse vlaggen

Frankrijk vlag (70x100cm)
Frankrijk vlag (70x100cm)
€ 7,00
6 stuks
Frankrijk vlag (100x150cm)
Frankrijk vlag (100x150cm)
€ 10,50
6 stuks
Frankrijk vlag (150x225cm)
Frankrijk vlag (150x225cm)
€ 24,50
6 stuks
Frankrijk vlag (200x300cm)
Frankrijk vlag (200x300cm)
€ 41,00
6 stuksKoop de vlag van Frankrijk online

In onze webshop hebben wij Franse vlaggen in vier veel voorkomende afmetingen:

Frankrijk vlag 70x100 cm: € 7,-

Frankrijk vlag 100x150 cm: € 10,50

Frankrijk vlag 150x225 cm: € 24,50

Frankrijk vlag 200x300 cm: € 41,-

Bestellen is eenvoudig: klik op de afbeelding om naar het product te gaan of druk direct op de button ‘Bestellen’. U kunt deze meerdere malen indrukken; uw winkelmandje wordt dan direct bijgewerkt. In het verdere bestelproces vult u uw adresgegevens in, kiest u voor bezorgen of afhalen en selecteert u de gewenste betaalmethode.

 

De Franse vlag op maat bestellen

Staat uw gewenste afmeting niet in ons assortiment Franse vlaggen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van het maken van een vlag op maat. De vlag bedrukken is ook mogelijk; dit kan eenvoudig via onze handige ontwerpmodule.

 

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Wanneer u een Franse vlag bestelt, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. De Veluwse Vlaggen Industrie streeft ernaar om uw bestelling altijd binnen drie werkdagen te bezorgen. Heeft u de vlag sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor een spoedlevering. In de meeste gevallen is het mogelijk om binnen 48 uur te leveren.

 

De kwaliteit van onze vlaggen

Wij vervaardigen al onze vlaggen van hoogwaardig polyester. De Franse vlaggen worden gemaakt van het sterke glanspolyester, ook wel glanspoly genoemd. Dit materiaal geeft vlaggen een mooie en authentieke glans, vandaar dat dit materiaal vaak gebruikt wordt als vlaggendoek. Het sterke polyester maakt de vlag bovendien zeer duurzaam; de vlag is bestand tegen wind, regen en wordt niet beïnvloed door uv-straling. De blauw-wit-rode vlag van Frankrijk zal daardoor niet verkleuren in het zonlicht.

Iedere vlag wordt zorgvuldig afgewerkt door middel van een zoom en een broekingsband. Bestelt u een Franse vlag met een afmeting tot 100x150 centimeter, dan bevat deze een lus en een koord. Bestelt u een groter formaat, dan wordt de vlag afgewerkt met clips.

De vlaggen worden eenzijdig bedrukt, maar aan beide kanten is de vlag goed zichtbaar vanwege de hoge doordruk – die is meestal 95% tot 100%.

 

De geschiedenis van de vlag van Frankrijk

Wist u dat Fransen diverse namen hebben voor hun nationale driekleur? Zo bedoelen ze met ‘drapeau tricolore’, ‘drapeau bleu-blanc-rouge’, ‘drapeau français’ en ‘le Tricolore’ allemaal de Franse vlag. De vlag van Frankrijk is de oudste vlag ter wereld met drie gekleurde verticale banen.

De Franse vlag, zoals we deze vandaag de dag kennen, is op 15 februari 1794 ingevoerd ten tijde van de Eerste Republiek. De jaren daarvoor werden de kleuren gebruikt in spiegelbeeld: de rode kleur bevond zich toen het dichtst bij de vlaggenstok. Toen Napoleon in 1815 definitief afstand deed van de troon en de ‘Restauratie’ werd ingezet, verving men de Tricolore door een witte vlag met gouden lelies. De blauw-wit-rode vlag van Frankrijk werd in 1830 weer benoemd tot Nationale vlag, toen Lodewijk Filips het land mocht leiden.

De kleuren van de Franse vlag

De vlag die op land wordt gebruikt, bestaat uit drie verticale banen van dezelfde breedte. Om gezichtsbedrog te voorkomen – de witte baan lijkt breder dan het rood en blauw, omdat deze kleur lichter is – wordt de witte baan meestal wat smaller gemaakt.

Schepen die de vlag van Frankrijk voeren, voeren een andere versie. Vanaf de stok gezien worden de banen steeds iets breder. De blauwe baan is dus het smalst en de rode het breedst. De hiervoor gehanteerde verhouding is 30:33:37.

 

Andere Franse vlaggen in ons assortiment

In het assortiment van Vlaggen.com vindt u naast normale vlaggen ook banieren, wimpels en tafelvlaggen. Als u op zoek bent naar een bijbehorende banier, wimpel of tafelvlag voor uw Franse vlag, dan kunt u deze via de onderstaande links bestellen.

Bestel hier uw Franse banieren.

Bestel hier uw Franse wimpels.

Bestel hier uw Franse tafelvlaggen.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de Franse vlaggen in ons assortiment of wilt u een vlag op maat bestellen? Stuur een e-mail, bel ons op 055 522 3208 of stel uw eigen vlag samen en laat deze bedrukken.

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com