Waarom Vlaggen.com

Bij ons is alles mogelijk

Op maat gemaakt

Beachflag op maat vanaf €57,36

Topkwaliteit beachvlaggen

Beachflag op maat vanaf €57,36

De keuze is reuze

Kies een mode, afmeting en andere opties

Beachflags van topkwaliteit tegen lage prijzen

Op maat gemaakte beachflags voor uw evenement eenvoudig én voordelig kopen vanaf € 57,36. Bij Vlaggen.com koopt u deze veelzijdige vlaggen zeer goedkoop: hoe meer u er bestelt, hoe hoger uw korting.

De vlaggen worden vervaardigd met een stevig aluminium frame, een duurzaam en uv-bestendig doek en een transparante transportkoker. Lever uw eigen ontwerp aan en wij leveren uw op maat gemaakte beachflag binnen 5 werkdagen!

Bestel direct uw gepersonaliseerde beachflag of bekijk hieronder een aantal voorbeelden van door ons geleverde beachflags.

Voorbeelden van onze op maat gemaakte beachflags

Wij hebben al voor vele tevreden klanten op maat gemaakte strandvlaggen mogen leveren. De vlaggen worden overigens niet alleen maar op het strand gebruikt. De laatste jaren hebben de vlaggen veel aan populariteit gewonnen door hun veelzijdigheid. Beachflags zijn echte eyecatchers en kunt u dan ook overal gebruiken. Klik op de onderstaande foto’s voor een grotere versie ervan.

Uw beachflag goedkoop laten bedrukken

Een beachflag bestellen is zeer eenvoudig. Via onze handige ontwerpmodule kiest u in 5 stappen de gewenste vorm, het formaat, het materiaal, eventuele accessoires, het aantal en de levertijd.

 1. Kies in de module voor ‘Beachflag’ en kies de gewenste vorm: Feather, Tear of Square;
 2. Selecteer het gewenste formaat (iedere vorm is leverbaar in een S-, M- of L-uitvoering);
 3. Kies het materiaal voor de beachvlag en selecteer optionele accessoires;
 4. Bepaal het aantal vlaggen dat u wilt en kies de gewenste levertijd;
 5. Controleer uw ingevoerde gegevens en klik op ‘Bestellen’ om uw bestelling af te ronden.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, kunt u het bronbestand van het gewenste ontwerp voor uw beachflag naar ons mailen. Uiteraard kunnen wij u ook assisteren bij het volledige ontwerpen van een beachflag op maat.

Modellen en prijzen van beachflags

In onderstaande tabel vindt u de beachflags die wij u kunnen leveren. Op Vlaggen.com vindt u beachflags in drie vormen: Feather, Tear en Square. Iedere soort vlag is beschikbaar in drie formaten en kan vervaardigd worden van glanspolyester of Airflow, het zogenaamde ‘gaatjesdoek’.

Het grote voordeel van onze werkwijze is dat u altijd lage prijzen betaalt voor uw beachflag, ongeacht de grootte van uw bestelling. En bij ons geldt: hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting!In het bestelproces kiest u bij stap 2 de vorm van uw nieuwe beachflag. U heeft hierbij de keuze uit de vormen Feather, Tear en Square.

Beachflag Feather

Beachflag Feather

Formaten

 • S (75 x 206 cm)
 • M (75 x 245 cm)
 • L (85 x 360 cm)
Beachflag Tear

Beachflag Tear

Formaten

 • S (87 x 190 cm)
 • M (87 x 245 cm)
 • L (87 x 290 cm)
Beachflag Square

Beachflag Square

Formaten

 • S (52,5 x 190 cm)
 • M (78 x 300 cm)
 • L (78 x 400 cm)

Accessoires voor uw beachvlag

Ondanks de winddoorlatendheid van onze strandvlaggen, is een verzwaarde voet of grondpen geen overbodige luxe. Via onze bestelmodule selecteert u eenvoudig uw gewenste accessoires. U kunt kiezen uit schroefankers, grondpennen, watervoeten en stalen voeten.

Schroef anker

Een schroefanker – ook vaak een grondboor genoemd – is een goede oplossing als u de beachvlag op een zachte ondergrond wilt plaatsen, zoals zand, gras of grond. U draait de schroef de grond in en plaatst de stok van de vlag erop. Door de ingebouwde lagers kan de vlag 360° ronddraaien.

Grondpen

De grondpen is grotendeels hetzelfde als het schroefanker, maar heeft een rechte pen in plaats van een schroef. U steekt de stok 40 centimeter de grond in en plaatst de beachflag op de daarvoor bestemde pin. De lager zorgt ervoor dat de vlag volledig kan draaien.

Watervoet

Een watervoet bestaat uit een kunststof bak, een afneembare dop en een pen. Draai de dop eraf en vul de voet met water. De zware voet zorgt ervoor dat de beachvlag stevig vast staat. De pen kan 360° draaien door de ingebouwde lagers: dit zorgt ervoor dat de vlag vrij rond kan draaien. Dit zorgt voor extra duurzaamheid.

Stalen voet

De stalen voet is een van de meest verkochte voeten voor beachflags. De metalen plaat legt u op de grond en u steekt de vlaggenstok op de daarvoor bestemde pen. De strandvlag staat stevig en kan bovendien volledig om zijn as draaien door de penlagers.

Uw beachflags gaan jarenlang mee

Bij Vlaggen.com gebruiken wij het sterke 115 gr/m2 glanspolyester voor onze doeken. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het Nederlandse weer, want het is bestand tegen harde wind en regen. Een ander groot voordeel is de uv-bestendigheid: de vlaggen verkleuren niet snel, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw gepersonaliseerde strandvlaggen. De vlaggen zijn overigens ook te bestellen met Airflow; het doek is dan voorzien van kleine gaatjes, waardoor het meer winddoorlatend wordt.

Beachflag bestellen

De levertijd van een beachflag

Onze standaard levertijd voor op maat gemaakte beachflags is vijf werkdagen. Tegen meerprijs kunnen wij uw vlaggen echter sneller leveren. Een overzicht van de prijzen voor standaard- en spoedleveringen vindt u bij stap 6 van de bestelmodule.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze strandvlaggen of heeft u hulp nodig bij het bestellen of ontwerpen ervan? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Neem contact op met de specialisten van Vlaggen.com via het telefoonnummer 055 522 3208 of stuur een e-mail naar info@vlaggen.com.