Waarom Vlaggen.com

Bij ons is alles mogelijk

Op maat gemaakt

Alle gewenste afmetingen mogelijk

Topkwaliteit

Stevig aluminium frame

Kostenbesparend

Het doek is eenvoudig te wisselen

Textielframes en peesdoeken

Een textielframe is een aluminium frame waar een doek van textiel in wordt geklemd. Het peesdoek dient vaak als wanddecoratie; bevestig een textielframe met een op maat gemaakt doek aan een witte wand en u creëert eenvoudig de sfeer die u in de betreffende ruimte wenst.

Bij Veluwse Vlaggen Industrie kunt u kiezen uit een basic frame en een ledframe met subtiele verlichting. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een logo, tekst of foto voor op het doek.

Wilt u een offerte aanvragen voor een op maat gemaakt textielframe met peesdoek? Klik op de button ‘Offerte aanvragen’ of stuur ons een e-mail. Hulp nodig bij het ontwerpen? Bel dan gerust met onze specialisten via 055 522 3208.

Offerte aanvragen

Foto’s van opgeleverde textielframes

In de loop der jaren hebben wij voor vele klanten textielframes mogen maken. In onderstaand overzicht kunt u foto’s bekijken van het productieproces van een aluminium frame en ziet u diverse voorbeelden van textielframes die wij hebben opgeleverd. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden zeer divers: foto’s, logo’s en teksten. In principe kunt u bij Veluwse Vlaggen Industrie terecht voor al uw maatwerk op het gebied van textielframes en peesdoeken.

Toepassingen textielframe

Textieldoeken in een aluminium frame zijn zeer breed toepasbaar. Ze worden dan ook veelvuldig gebruikt in winkels, showrooms, kantoorpanden, wachtkamers, ontvangstruimtes en als aankleding van een beursstand.

Het gebruiksvriendelijke frame kan eenvoudig opgehangen worden als wanddecoratie, maar kan ook staand gebruikt worden als scheidingswand.

Uiteraard is een textielframe ook zeer geschikt voor particulieren; wij helpen veelvuldig mensen die in een textielframe de perfecte oplossing hebben gevonden om bijvoorbeeld een bijzondere foto een prominente plek in huis te geven.

Over onze textielframes

Een textielframe heeft als basis een frame van aluminium. Dit frame kunnen wij in ieder gewenst formaat produceren en kan zowel staand als hangend gebruikt worden. Het peesdoek is gemaakt van Decotex, Light-tex of Black-out; deze materialen zijn zeer geschikt om hoge kwaliteit foto’s, logo’s of teksten op te bedrukken.

Het doek wordt aan de vier zijden afgewerkt met een siliconen pees. Het doek wordt vervolgens strak in het aluminium frame gespannen. Wij produceren twee soorten textielframes: basic frames en ledframes. In onderstaande tabel vindt u de belangrijkste eigenschappen van beide producten. Wilt u een verlicht textielframe? Dan kunnen wij energiezuinige ledverlichting bevestigen aan de achterwand van het frame.

Textielframe

Basic frame

  • Kan zowel staand als hangend gebruikt worden
  • In alle afmetingen samen te stellen
  • Tweezijdige bedrukking mogelijk
  • Duurzaam aluminium frame
  • Inclusief montagemateriaal
Ledframe

Ledframe

  • Geschikt als staand frame of voor bevestiging aan de muur
  • Met energiezuinige ledverlichting aan de achterzijde
  • Enkelvoudige en tweezijdige bedrukking
  • Duurzaam aluminium frame
  • Inclusief montagemateriaal

De ledframes zijn een meer in het oog springende vorm van textielframes. Bij deze soort wordt de achterkant van het doek verlicht door een zeer energiezuinig 12V ledsysteem. Een LGP (Light Guide Plate) zorgt voor een volkomen egale lichtverdeling die de afbeelding op het doek een bijzondere uitstraling geeft. Net als bij de basic frames is het ook bij de ledframes mogelijk om het frame tweezijdig te bespannen. Hierbij is één zijde verlicht. Ledframes zijn leverbaar in vrijwel alle afmetingen. Wilt u een (vrij)staand frame? Dan bieden wij met speciale voetstukken de perfecte oplossing voor een staand frame. Voor een hangend frame bieden wij diverse ophangsystemen.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze textielframes? Onze specialisten helpen u graag bij het ontwerpen en produceren van een op maat gemaakt frame. Neem contact op door te bellen naar 055 522 3208 of mail naar info@vlaggen.com. Ook kunt u via onderstaande button eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen