Geproduceerd in eigen huisSpoedlevering in 48 uurAfhalen mogelijk in 24 uur100% tevredenheidsgarantie

Provincie vlaggen

Online een provincie vlag van hoge kwaliteit kopen vanaf € 7,00. Kies uit alle vlaggen van Nederland en bestel deze direct online. U heeft de vlag van uw keuze dan binnen drie werkdagen in huis. Wij gebruiken voor de productie van de vlaggen het sterke glanspolyester en staan dan ook garant voor de hoge kwaliteit van de vlaggen. Met een vlag van Vlaggen.com haalt u een vlag van kwaliteit in huis.

Internationale vlaggen kopen vanaf € 7,00           Binnen 3 werkdagen           Hoge kwaliteit: 115 gr/m2 glanspolyester

Provincie Drenthe vlag
Provincie Flevoland vlag
Provincie Friesland vlag
Provincie Gelderland vlag
Provincie Groningen vlag
Provincie Limburg vlag
Provincie Noord Brabant vlag
Provincie Noord Holland vlag
Provincie Overijssel vlag
Provincie Utrecht vlag
Provincie Zeeland vlag
Provincie Zuid Holland vlag

Bestel online een provincie vlag

Als u een vlag van een specifiek land wilt hebben, bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Kies de vlag en de afmetingen die u wilt, vul de benodigde persoonlijke gegevens in en rond het bestelproces af. Wij zorgen ervoor dat u de internationale vlag binnen drie werkdagen in huis heeft.

 

Uw provinciale vlag binnen 3 werkdagen geleverd

Heeft u snel een internationale vlag nodig? Doordat wij een Nederlands bedrijf zijn dat zijn producten in eigen land produceert, kunnen wij snelle levertijden hanteren. Doorgaans heeft u de vlag dan ook binnen drie werkdagen in huis. Dit geldt voor zowel standaard vlaggen als voor op maat gemaakte vlaggen.

 

Een provincie vlag op maat

Wilt u een vlag van een bepaald land bestellen, maar staat deze niet in ons assortiment? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om een vlag op maat te maken. In principe kunnen wij iedere grootte leveren en iedere vlag bedrukken. Voor maatwerk kunt u contact opnemen met onze specialisten, zij helpen u graag verder. Bel met 055 522 3208 of stuur ons een e-mail met uw wensen.

Ook voor spoedopdrachten kunt u ons bellen. Omdat wij alles in huis produceren zijn wij in staat om u snel en vakkundig te helpen.

Vlaggen in ons nationale assortiment

Naast de standaard nationale vlaggen hebben wij ook nog diverse gerelateerde producten in ons assortiment. Zo bestelt u via de webshop eenvoudig een provincie wimpels of gemeente vlag.

Afmetingen in het assortiment

Alle nationale vlaggen worden geproduceerd aan de hand van een 2:3-verhouding. Dit wordt gedaan om eenheid aan te brengen in de vlaggen van landen over de gehele wereld.

De meest verkochte afmetingen van landenvlaggen zijn:

70 x 100 cm
100 x 150 cm
150 x 225 cm
200 x 300 cm

 

Kenmerken van onze internationale vlaggen

Bij Vlaggen.com een internationale vlag bestellen staat gelijk aan een hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij gebruikmaken van 155 gr/m2 spunpolyster. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat de vlag bestand is tegen het soms gure Nederlandse weer. De vlaggen zijn wind- en weerbestendig en zijn kleurecht. Ze verkleuren dan ook niet door invloed van uv-straling.

 

Afwerking van de vlaggen

Bestelt u een vlag met afmetingen tot 100 x 150 centimeter, dan wordt deze afgewerkt met een lus en een koord. Grotere maten werken wij af met clips. Iedere vlag wordt rondom gezoomd en afgewerkt met een broekingsband.

 

Klantenservice

Heeft u vragen over onze internationale vlaggen of het bestellen ervan? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Bel met 055 522 3208 of stuur ons een e-mail.

Over Vlaggen.com

Op Vlaggen.com vindt u een groot assortiment internationale en Nederlandse vlaggen, banieren en wimpels. Ook bedrukt u bij ons eenvoudig uw eigen vlag en leveren en plaatsen wij vlaggenmasten. Vlaggen.com is de webshop van Veluwse Vlaggen Industrie, al ruim 60 jaar dé vlaggenspecialist uit Apeldoorn.

Contact opnemen

Veluwse Vlaggen Industrie B.V.
Lage Brink 32
7317 BE Apeldoorn
Nederland

T: 055 - 522 32 08
F: 055 - 521 64 55
E: info@vlaggen.com