Vlag Arnhem

(1 klantbeoordeling)
Artikelnummer: v-arnhem Categorieën: ,

25.0099.00

Bij de Veluwse Vlaggen Industrie bestelt u de vlag van Arnhem. Als u vandaag bestelt, bezorgen wij deze binnen drie werkdagen bij u thuis. Wij gebruiken voor de productie van de vlag van Arnhem van ijzersterke glanspolyester. Wij verkopen diverse afmetingen van deze vlag: 70×100 cm, 100×150 cm, 150×225 cm en 200×300 cm. maar wij kunnen de vlag van Arnhem desgewenst in iedere afmeting en met iedere denkbare opdruk produceren.

Snelle levering in heel Nederland

Beoordeeld met een 9.8 via Google Reviews

Productspecificaties

Vlag Arnhem

Arnhem, of zoals ze in Arnhem zelf zeggen Ernem, is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De stad is tevens de hoofdstad van de provincie. Met ruim 160.000 inwoners is de gemeente Arnhem de twaalfde gemeente van Nederland.

De gemeente Arnhem is net als bijvoorbeeld de gemeente Zwolle ontstaan langs verschillende waterwegen. Zo grenst de gemeente aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt daarnaast aan beide zijden van de Rijn. ‘

Tot de gemeente Arnhem behoren de volgende steden, dorpen en buurtschappen:

  • Elden
  • Schaarsbergen
  • De Praets
  • ’t Vlot
  • Terlet
  • Deelen

Over de vlag van Arnhem

Het is onbekend wanneer de Arnhemse vlag officieel is vastgelegd als officiële vlag van de gemeente Arnhem. De vlag bestaat uit twee horizontale banen waarvan de bovenste baan wit is en de onderste baan blauw. Aan de broekzijde van de vlag wordt een adelaar met 2 koppen weergegeven waarvan de onderzijde wit is en de bovenzijde blauw.

De vlag is afgeleid van het wapen van de gemeente Arnhem waar 2 staande leeuwen een blauw schild dragen met daarop afgebeeld een dubbelkoppige zilveren arend. Bovenop het schild is een gouden kroon weergegeven.

Arnhemse vlag kopen

De Arnhemse vlag is een múst voor de echter Arnhemmer; dus koop hem snel bij Vlaggen.com. Je hebt de keuze uit 4 verschillende formaten, namelijk: 70 x 100 cm, 100 x 150 cm, 150 x 225 cm en 200 x 300 cm.

Vlaggen.com is al 60 jaar vlaggenproducent en daarmee bij uitstek de perfecte partij om uw vlag bij te bestellen. Heeft u vragen of opmerkingen over onze vlaggen, dan horen wij het graag. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Afmeting

70 x 100 cm, 100 x 150 cm, 150 x 225 cm, 200 x 300 cm

Aantal stuks in verpakking

1

Diepte vlag in cm

0.1

Feestgelegenheid

Themafeest

Geschikt voor boot

Y

Gewicht

0.115

In de doos

1 vlag

Materiaal

Glanspolyester

Merk

Veluwse Vlaggen Industrie

Vorm

Rechthoek

Provincie

Gelderland

1 beoordeling voor Vlag Arnhem

  1. Anoniem geverifieerde eigenaar |

    Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen