Het EK staat voor de deur!

VVI NL

Het Europees kampioenschap voetbal 2024, ook wel bekend als UEFA Euro 2024, staat voor de deur en belooft dus een spannend toernooi te worden. Dit prestigieuze voetbaltoernooi vindt namelijk plaats in Duitsland van 14 juni tot 14 juli 2024.

Euro 2024 is bovendien de 17e editie van het Europees kampioenschap, een toernooi dat al sinds 1960 wordt georganiseerd. Dit is de derde keer dat Duitsland het evenement organiseert. Duitsland heeft bovendien zelf drie keer het toernooi gewonnen (1972, 1980 als West-Duitsland, en 1996).

Het EK 2024 vindt plaats in tien verschillende steden verspreid over Duitsland. Deze steden zijn onder andere Berlijn, München, Keulen, Frankfurt en Hamburg.

Ook dit jaar zullen de straten, tuinen en woonkamers weer oranje kleuren. De oranjekoorts zal opnieuw flink toeslaan in ons land, wat bovendien het gezamenlijk kijken naar voetbal nog leuker maakt. Hieronder leggen we daarom uit hoe je de oranjegekte in huis haalt en waarmee je in jouw buurt of vriendengroep de show steelt.

Versieren met de Vlaggenlijn

Versier de hele straat met deze rood-wit-blauwe vlaggenlijn. De PVC vlaggen zijn namelijk weerbestendig en kunnen meerdere kampioenschappen mee. Elk stuk vlaggenlijn is 10 meter lang.

Versieren met de Nederlandse vlag, Oranje vlag en de Oranje wimpel

Tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2024 wil je natuurlijk laten zien dat je trots bent op Nederland. Een geweldige manier om dat te doen is dus door je huis en tuin te versieren met de Nederlandse vlag, de oranje vlag en de oranje wimpel.

De Flape

Met de Flape steel je helemaal de show. Deze vlag kun je zowel aan het huis hangen als met klittenband om je schouders, want we zijn het er allemaal over eens “Oranje is Super man!”

Geef een reactie