We zijn er weer bij en dat is prima! πŸ‡³πŸ‡±

Oranjestraat

Het Europees Kampioenschap voetbal staat weer voor de deur. Alle competities zijn afgelopen dus het is nu echt aftellen geblazen. Op 11 juni start de eerste wedstrijd in Rome. Het is een uitzonderlijk kampioenschap omdat het het eerste EK is wat gespeeld wordt door heel Europa. Er wordt in totaal in 11 speelsteden gevoetbald met de finale in het Wembley stadion van London. Hoe de wedstrijden zullen verlopen met publiek is nog maar zeer de vraag i.v.m. de corona crisis. Vanuit huis, de straat of op het terras zal hoogstwaarschijnlijk in Nederland weer veel mooie momenten opleveren en we hopen natuurlijk op een vol Museumplein.

Wat dit jaar niet anders zal zijn dan voorgaande jaren is de vele oranje gekleurde straten, tuinen en woonkamers. De oranje koorts zal weer flink toeslaan in ons land en dat maakt gezamenlijk voetbal kijken des te leuker. Hieronder leggen we je graag even uit hoe je de oranje gekte in huis haalt en waarmee je in jou buurt of vriendengroep de show steelt.

Vlaggenlijnen in de straat.
Bij ons bestel je gemakkelijk vlaggenlijnen om jouw straat feestelijk aan te kleden. voor €2,50 heb je al 10 meter PVC vlaggenlijn. dat betekent dat als alle huishoudens €2,50 inleggen de hele staat vol hangt met oranje versieringen. Hang de Nederlandse driekleur aan het huis en de straat is helemaal klaar voor de overwinning!

Aankleding in huis.
Voor de visite hebben we voor op tafel een speciale Wilhelmus tafelkleed, zo zal niet zich vergissen in de songtekst van het volkslied. Daarnaast is de tafel mooi beschermt tegen het morsen van hapjes of drankjes en ziet het er gezellig uit. Met de Flape steel je helemaal de show. Deze vlag kun je zowel aan het huis hangen als met klittenband om je schouders, want we zijn het er allemaal over eens “Oranje is Super man!”

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.