De kracht van vlaggen voor uw bedrijf

Fotovakschool 1024x1024


Bent u op zoek naar bedrijfsvlaggen? Dan bent u bij de Veluwse Vlaggen Industrie aan het juiste adres. Wij maken al ruim 60 jaar bedrukte en reclame vlaggen voor verschillende bedrijven en organisaties.  Hierdoor hebben wij alle ervaring in huis om te helpen met het maken van de juiste keuze in materiaal en bedrukking. Mocht je een logo met daaronder een sfeer afbeelding willen, maar bent u niet zeker van de uitstraling? Dan maken wij altijd kosteloos een drukproef om alle twijfels weg te nemen.

Laat de vlaggen passend maken voor jouw situatie. 
Per situatie is het gebruiken van vlaggen en de keuze voor vlaggenmasten verschillend. Het wil weleens voorkomen dat de vlaggen van de buren langer mee gaan dan die bij u voor de deur staan. Wij adviseren graag in het maken van de juiste keuze. Hierin speelt het type vlaggenmast een belangrijke rol, heeft u al vlaggenmasten staan maar wilt u liever een banier in plaats van een vlag. Vaak kunnen we dan de vlaggenmasten voorzien van een uithouder set en eventueel een kantel voet zodat u altijd zichtbare banieren heeft hangen. 

Al onze vlaggen en banieren worden in huis geproduceerd. Hiervoor gebruiken wij veelal Glanspolyester 115 gr/m² of Airflow 108 gr/m², dit is natuurlijk aan de situatie of wens van de klant. Dankzij onze eigen productie kunnen we kwaliteit en korte levertijden garanderen. Wij staan u graag bij tijdens het ontwerpen, hiervoor kunt altijd contact met ons opnemen.