Wat doen wij met alle gebruikte vlaggen, spandoeken, reststof en misdrukken?

Recycle Tasjes Copy 1024x1024

Vaak na afloop van een evenement, beurs of festival zijn de vlaggen en aankleding onbruikbaar geworden. Bedrukking zijn vaak per editie ontworpen en worden de volgende ronde volledig opnieuw geproduceerd en ingericht. Zonde toch? In sommige gevallen zijn de doeken nog geen dag gebruikt. Niet meer van deze tijd, vinden wij. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar mogelijkheden om al dit “afval” een tweede leven te geven. 

Na veel brainstormen met onze vrienden van Siza en stichting de Passerel hebben we verschillende modellen tasjes gemaakt van al het bedrukte “afval”. Handig toch? 

Bij Siza en stichting de Passerel werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wil niet zeggen dat deze mensen niet kunnen werken, in de tussentijd hebben ze voor ons al honderden tasjes afgeleverd in verschillende soorten en maten. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap, de rest stof word hergebruikt op een handige manier die plastic afval hopelijk reduceert maar we willen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door juist met deze partijen samen te werken. Dit maakt onze producten nog bijzonderder. 

Bij alle online bestellingen sturen we een gratis tasje mee. De ene keer is het een misdruk van een internationale vlag, de andere keer heb je de opdruk van een podium doek. Zo heeft elk tasje een eigen verhaal. Deze kun je mooi gebruiken bij de boodschappen of het sporten. Veel plezier!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.